Loading...

петък, 12 юни 2009 г.

Hartge BMW X6



Няма недостиг на тунери, които предлагат ъпгрейди за новото BMW X6, като наскоро специалистите по тунинг на BMW от Hartge разкриха нов аеродинамичен пакет за спортния кросоувър. За тези от вас, които са видели снимките на мощното X6 M и не са били впечатлени от “земния” му вид, то новият кит на Hartge може да се окаже една от най-добрите алтернативи на дизайна на BMW.

Самият кит се състои от различни аеродинамични части, като агресивен преден спойлер, модифицирана задна престилка и прагове. Освен това има раздувки с отвори за въздух на предните калници и раздувки отзад.

Тези модификации работят заедно с четирите ауспухови тръби от неръждаема стомана и солиден заден дифузьор. Други добавки за X6 са капаците на огледалата от въглеродни нишки и емблеми на Hartge, които заменят тези на BMW на предния капак и отзад.

Като цяло китът на Hartge изглежда много по-впечатляващо от X6 M, въпреки че се предлага само за моделите xDrive30d, xDrive35d, xDrive35i и xDrive50i. И преди бяхме възхитени от подобен пакет на Hartge за X6,но новите снимки, направени в студио, наистина му придават агресивен вид, без чак толкова да привлича внимание.