Loading...

петък, 12 юни 2009 г.

Tesla Roadster

След като обяви, че са доставили 500-ия си изцяло електрически модел Roadster, Tesla обяви, че са готови да разширят мрежата си от представителства със седем нови центрове за продажби и сервиз по света това лято. Бъдещите клиенти на компанията ще могат да тестват Roadster в Ню Йорк, Сиатъл, Чикаго, Маями, Лондон, Монако и Мюнхен, както и в настоящите магазини в Калифорния.

Магазините в Ню Йорк, Сиатъл и Чикаго ще отворят в края на юни, следвани от магазина в Маями. Новите магазини ще бъдат в допълнение към основните магазини в Южна и Северна Калифорния, които бяха отворени преди година. Tesla проучва площи във Вашингтон и Торонто.

Първият магазин на Tesla в Европа ще отвори врати в Лондон в края на този месец, следван от Мюнхен и Монако.

Всички шоуруми са разположени в центъра, за да позволят бърз достъп до магистрали и предградия, давайки възможност евентуалните собственици да изпробват възможностите на Tesla при различни условия. Освен това магазините взимат идеи от Apple, Starbucks и други търговци, фокусирани над грижата за клиентите, като предлагат уеб-достъп, няколко автомобила за тест-драйв и много информация, от която да научат повече за Tesla.