Loading...

понеделник, 15 юни 2009 г.

Ford Taurus - новото издание! Нов дизайн!










Новият модел Ford Taurus е предназначен за тези екстремни личности, които знаят какво е да притежаваш кросоувър и се възползват от възможностите му. Същевременно пътниците, возещи се в този автомобил, могат да се чувстват сигурни.

Производственият и маркетинговият отдел на компанията определят новия 2010 Ford Taurus като най-интелигентното голямо превозно средство. Тази оценка се дължи на положителните му характеристики за безопасност, комфорт и функционалност. Моделът има четири врати.

Дизайнерският екип на Ford фокусира вниманието си върху здравината на автомобила отвън и ширината отвътре. Целта им е да вложат в новия Taurus характерните за колите на Ford външен вид, усещане за комфорт и забавление. Макар и някои детайли относно модела все още да не са ясни, то едно е сигурно - той ще бъде впечатляващ.

Инженерният отдел на Ford се е постарал да създаде привлекателен автомобил, който да се шофира с удоволствие. Създаден е за 12 месеца и предлага най-новото и интересното от продуктовата линия на Ford. Представлява стъпка в правилната посока за американския автомобилен производител.