Loading...

понеделник, 15 юни 2009 г.

C-Class на Mercedes-Benz-Special Edition

За да подобри своя C-class, Mercedes-Benz пуска в продажба своя специална продуктова линия. Тя включва модели седан и комби и е с подобрен екстериор и интериор в сравнение с този на останалите коли от тази класа.

Екстериорът на Special Edition C-Class включва полирани алуминиеви акценти, предна решетка с монтираната на нея емблема на Mercedes, хромови акценти на бронята, уникалния сив цвят на автомобила и 17-цоловите колела.

Интериорът на Special Edition C-Class също се отличава от този на стандартните модели, но се базира на продуктовата линия Avantgarde. Моделът има бежови спортни седалки. Притежава и мултифункционален волан и 4.5 –инчов дисплей.

Адаптивното окачване и спирачки, биксеновите фарове и асистентът за паркиране Parktronic са също част от пакета на Special Edition.

В зависимост от възможностите на двигателите моделите от Special Edition C-Class ще струват с 2,689 евро до 3,879 евро повече от цената на останалите модели от C-Class. Засега пакетът на Special Edition е достъпен само в Европа, но може да се появи и на автомобилния пазар в Северна америка.