Loading...

събота, 20 юни 2009 г.

Toyota Prius

Може и версията T4 да е малко по-скъпа, но както споменаха от Toyota, но в края на краищата всеки модел си има своите по-скъпи спецификации. И, да – Т4 може да се похвали с по-добро качество, повече оборудване, по-оптимизирана икономия на горивото, както и по-ниски емисии на СО2.



Tази версия на модела ще бъде достъпна за клиенти много скоро, затова те трябва да са нащрек за първото си шофиране с този автомобил, както и за последващата втора разходка с него, която ще е едно голямо събитие за всеки. На цена от 370 лири стерлинги, повече от 18 карата злато, основният T3 модел притежава главен дисплей, мултифункционален волан, елегантни врати и затоплящи се огледала - но без примеси, предпазващи ги от корозия, за съжаление. Трябва да се заплати повече за комплект от тях за версията T4 и това ще е с 835 лири стерлинги повече отколкото за обикновените за тази версия. По дяволите. И само си помислете, прави впечатление, че моделът на средно ниво може също да се продава най-добре.

Както стана дума, лидерът в този сегмент остава на същата цена, докато същевременно е оборудван със система за сателитна навигация, сензори за паркиране отпред и отзад, както и чувствителни на дъжд чистачки. В Т4 модела пък има в допълнение и Bluetooth, както и аудио система с осем високоговорителя.

Освен това моделът идва със задвижваща система, която е с 24 % по-мощна и с 10 % по-ефективна спрямо досегашните модели. Емисиите на СО2 са скромните 89 г/км, а разходът на гориво – 3.5 л/100 км. Всичко звучи по-добре, но повече информация ще бъде налична след няколко седмици.