Loading...

понеделник, 15 юни 2009 г.

Corvette ZR1 2010

Въпреки финансовата нестабилност на General Motors напоследък компанията постига успех с продажбите на марката Corvette. За да се възползва от ситуацията, автомобилният производител повиши цената на тазгодишния Corvette ZR1 на 109,530 долара. Стойността е увеличена с над 2,910 долара в сравнение с тази на версията за миналата година.








От General Motors са наясно, че новата цена може да отблъсне някои от купувачите на ZR1. Въпреки това според някои слухове търговците на компанията предварително са искали да се повиши цената на Corvette с над 10 000 долара. Така че повишението не е неочаквано, а и всеки автомобилен производител се възползва от възможността за повече приходи.

Corvette винаги е една от най-успешните марки на General Motors. Затова повишената цена вероятно няма да се отрази на продажбите на този модел. Освен това ZR1 е с подобрения, които включват новата Performance Traction Management System. Системата позволява на шофьора да има по-добър контрол над сцеплението.

С включенити екстри производителят на Corvette ZR1 не се съмнява, че постоянните купувачи на тази марка ще похарчат още пари, за да притежават този великолепен модел.