Loading...

понеделник, 15 юни 2009 г.

BMW Hamann 7-Series

Немските тунинг специалисти от Hamann обикновено се занимават с тунинговането на екзотични спортни автомобили, но понякога фирмата се захваща с по-различни проекти от други сегменти. Този път Hamann са направили кит за една прекрасна лимузина – новия луксозен седан BMW 7-Series.




Все още няма много детайли, но снимките, показани от Hamann, разкриват някои очевидни естетически модификции по екстериора на колата, включително и странични прагове, заден спойлер, както и нови ауспуси. Интериорът също е пипнат, като има нови спортни педали, а уникалните педали и постелки носят логото на Hamann.

Няма данни и дали има някакви модификации по механичната част, но се предполага, че германците ще си поиграят малко с двигателя в 750i – 4.4-литровия битурбо V8 агрегат. Иначе се очаква да бъде представен и нов пакет за 760i модела с V12 двигател, въпреки че не са разкривани никакви конкретни времеви рамки.

Въпреки това Hamann 750i определено ще бъде страхотен в динамичните си показатели, тъй като компанията определено не е известна с това, че си поставя някакви граници. Предишното поколение на Hamann 7-Series имаше пипнат 7.1-литров двигател с мощност от 510 к.с. Това помагаше на лимузината да ускорява до 320 км/ч. И докато се стигне до някакви детайли, вероятно ще може да се разчита само на спекулации и прогнози.